tirsdag 4. mai 2010

Still et spørsmål for dyrenes skyld!

Vi skylder dyrene såpass at vi stiller et viktig spørsmål før vi kjøper sminke: Er denne, eller ingrediensene i den, testet på dyr? Er svaret ja, så kjøper vi noe annet!

Det er mange grunner til at vi ikke får kastet informasjon om forsøksdyr etter oss; vi vil ikke vite om det... det gjør for vondt, det er en sannhet som tvinger oss til å tenke igjennom hva vi kjøper, og gir oss dårlig samvittighet... I tillegg vil ikke stedene som utfører disse forsøkene at vi skal vite fakta om hva som hender. Vi vemmes når vi hører om kaniner som holdes fast fordi menneskene skal dryppe smertefulle stoffer i øynene deres, og utnytter nettopp kanin fordi de har dårlig blunkerefleks og er lettest å påføre stoffet. Vi SKAL tenke igjennom dette. Sammen med barn, er dyrene de mest forsvarsløse skapningene på jorda, og ingenting gjør vondere å tenke på enn misbruk av barn og dyr.

Fra IDAG skal jeg alltid spørre i butikken angående dyretesting, dyrene skal ikke bli torturert for min skyld, jeg skal gjøre mitt for at forsøk på dyr ikke skal få være "greit".

Spør! Det står respekt av å spørre, og det er en god gjerning!

Fakta om dyreforsøk
http://www.dyretesting.no/fakta/fakta.html

GRØNN LISTE (kjøp disse merkene!)
http://www.dyretesting.no/forbruker/liste-gr0nn-alt.html

ALTERNATIVER til dyreforsøk:
http://www.dyretesting.no/alternativer/alternativer.html

Ingen kommentarer: